hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

UEFA: a konkrét életveszély nem befolyásolta a meccs végeredményét

Döntött az UEFA, nincs itt semmi látnivaló, mindenki menjen haza – valahogy így foglalható össze az UEFA döntése a Craiova-Honvéd meccs előtt, alatt és után történtekről.

hirdetés
hirdetés

A légvérlazítóbb ugyanakkor az indoklás: az események nem befolyásolták a végeredményt, a balhé a hosszabbításban történt, tehát nem is balhé, csak úgy tűnik, mert kicsit szédülsz, vérzel, a mentő is csak próbából jött be…

különösebben nem akarok belemenni az események taglalásába, ismeri azt már mindenki, de azt tegyük hozzá: a román csendőrség jelezte, amennyiben az UEFA szabályainak megfelelően (!!!) a bíró félbeszakítja a meccset, akkor a rendfenntartók nem tudják garantálni a csapatok biztonságát. Ekkor még 0-0-ra állt a meccs, és negyven perce a játék, mert a bírót fejbe dobták egy öngyújtóval. Ilyen körülmények között kellett elvégezni a továbbjutást eldöntő büntetőpárbajt, de ez ugye már nem befolyásolta a meccs eredményét.

Az UEFA alelnöke egyébként Csányi Sándor, és igazán elgondolkoznék a helyében, hogy minek üljek ott, látványosan pakolnék, és hagynám ott az egész uéfás maffiát, ugyanis ahol zártkapus meccseket ítélnek huhogásért, skandálásért, de faarccal engedik tovább azt a csapatot, amely 13. játékosnak a csendőrséget használja fel, miközben csavarokkal dobálják az ellenfél játékosát (ami amúgy konkrétan életveszélyes!), nos, ott semmi értelme sincs alelnökösödni.

A Honvéd egyébként felebezett a döntés ellen, ami annyit ér, mint falábnak a masszírozás, viszont a Craiovával játszó AEK Athén most nyert magának tízmillió magyar szurkolót, reméljük, hogy oda-vissza elpáholják őket, de rendesen…

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés