hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

Ötöt pakoltak be erőlködés nélkül: lesöpörték a pályáról a spanyolok a román válogatottat

Hétfőn este zárult a labdarúgó Eb-selejtező F csoportja, a román válogatott pedig Spanyolországba látogatott abban a reményben, hogy pontot szereznek. Hát, nem is csalódhattak volna nagyobbat: a spanyolok úgy kapták le a dák farkasok védelmét, mint epret a teleormáni vendégmunkás.

hirdetés
hirdetés

Harminc perce sem ment a játék, amikor már 2-0-ra mentek a spanyolok, félidőre ezt felvitték négy-nullra. Az eredmény ugye sokat elmond, de ez még nem kéne azt jelentse, hogy szar volt a román tizenegy, van az úgy, hogy tolják a zsugát, támadnak, cseleznek, de nem jön be semmi, és kontrából kapnak négyet. Na, itt nem ez volt, az egyetlen kontra a padon ült, Contra személyében, és eléggé tépte a haját. A románok ugyanis egy valamire való, jegyezhető támadást sem tudtak vezetni a spanyol kapu ellen, nem is csoda, hogy a házigazdák átálltak edzés üzemmódba, sarokpasszok, tikitakák, gyönyörű flamencók adták meg a meccs ízét, amiről a románok teljesen hiányoztak.

Szakértők szerint azonban fennáll annak is a lehetősége  – látván, hogy itt semmi esélyük –, hogy a románok kettő nullnál átálltak. Ezt a hipotézist alátámaszthatja az is, hogy egy öngólt is összehoztak, Rus Adrian, a magyar származású (!!! – figyelem, értjük, ugye!) román válogatott talált be a saját kapujába. A 91. percben aztán a spanyolok feltették a pontot az i-re, és 5-0-ra lezárták a meccset.

Magyarország ma este Walesben lép pályára, tét az Eb-re való kijutás, úgyhogy SZURKOLJATOK!

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés