hirdetés
hirdetés
RIPOSZT

Koronavírus Romániában: a két fertőzött jól van, 52 személy karanténban, 8.167-en otthoni felügyelet alatt

Romániában eddig 52 személy került karanténba a koronavírus GYANÚJÁVAL, míg 8.167 személyt otthoni felügyelet alatt folyamatos megfigyelés alatt tartanak. A koronavírussal fertőzött két személy a kolozsvári, illetve a temesvári kórházakban van, állapotuk jó, lázuk nincs. Eddig összesen három fertőzött személyről érkeztek hírek, közülük az egyik meggyógyult, miután a tesztjei negatívak lettek.

hirdetés
hirdetés

Felhívjuk a polgárok figyelmét, hogy csak azoknak az információknak adjak hitelt, amelyeket a hivatalos szervek közölnek, úgy mint: Kormány (Guvern), Egészségügyi Minisztérium (Ministerul Sănătății), Belügyminisztérium (Ministerul Afacerilor Interne), Sürgősségi Helyzetek Osztálya (Departamentul pentru Situații de Urgență), Külügyminisztérium (Ministerul Afacerilor Externe)!

Információkért, vagy koronavírus-gyanús esetek jelentésért hívja a 0800 800 358 telefonszámot (TelVerde, azaz, ingyenesen hívható zöld szám) – külföldön tartózkodó román állampolgárok pedig a +4021.320.20.20 telefonszámon kérhetnek felvilágosítást a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről.

hirdetés
hirdetés

(Nethuszár)

hirdetés
hirdetés

ZSIDÓ ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

CIGÁNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés

ÖRMÉNY ERDÉLY

hirdetés
hirdetés